SERVICES

Wij zijn als geen ander in staat om uw ambitie te vertalen in een bruikbare, effectieve communicatieaanpak. Dat is ons geloof en daar zetten we ons dagelijks voor in. Wij vertalen uw ambitie in een bruikbare strategie, in een onderscheidende positionering, een creatief concept en uiteindelijk in werkende communicatiemiddelen. Online en offline. Wat is uw ambitie? Laat het ons weten.

Strategie

U bent dagelijks met uw organisatie bezig. Met commercie, met de cijfers, met personele zaken en met de operatie. Maar hoe vaak bent u bewust met uw merk bezig? En hoe vaak wordt de merkbeleving met elkaar gedeeld? Of hoe wilt u dat uw klanten op uw merk reageren? Wij gaan met u aan de slag om uw merkidentiteit op tafel te krijgen en vertalen dit naar een onderscheidende communicatie-aanpak. Want communicatie is maatwerk. En dat betekent dat wij er naar streven om een consistente en volledig geïntegreerde communicatiebenadering te ontwikkelen, die volledig recht doet aan uw visie en uw bedrijf en die u duurzaam onderscheidend maakt. Communicatie op maat betekent ook dat wij u zonodig adviseren bij de integratie van uw communicatiebeleid in uw marketing- en ondernemingsstrategie. Ons doel is dat onze interventies een duurzame bijdrage leveren aan de ambities van uw organisatie.

Concept

Creatie is geen black box. Sterker nog, ú bent het belangrijkste onderdeel van het creatieve proces. Wat we van u vragen, is een goed stel hersens, een flinke dosis passie, een beetje vertrouwen en een portie lef. Meer niet. Nadat we de doelen en uitgangspunten gezamenlijk hebben vastgesteld, vertalen wij deze naar een creatief concept. Wij zoeken in deze fase graag de grenzen op en toetsen regelmatig of het aan uw verwachtingen voldoet. Uiteindelijk levert dat een concept op dat niet alleen beantwoordt aan uw eisen en wensen, maar waarmee u zich onderscheidt in de markt. Online en offline. En boven alles helpt het u bij de realisatie van uw ambities.

Creatie

Naast heel hard nadenken kunnen we ook gewoon dingen maken. Dus ook voor de vormgeving en productie van communicatiemiddelen bent u bij ons aan het goede adres. En wat dat betreft zijn we van alle markten thuis: mediacampagnes, naamsbekendheidcampagnes, verkooppromotie, brochures, direct mailings, evenementen, klantendagen, websites, webshops; u roept maar en wij maken het.


Neem vandaag nog contact met ons op om om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Contactgegevens

Helperpark 278, 9723 ZA Groningen +31 (0)50-3134747