Werk / Blueport Altea

«Terug naar het overzicht

Het idee

Blueport realiseert wereldwijd residenties in het absolute topsegment. Zo ook in Altea, Spanje; het resultaat van cumulatieve professionele ervaring op het gebied van financiën, constructie(management), design, juridische zaken en marketing. Samenwerking in optima forma, waarvoor alleen de beste mensen in hun vakgebied zich hebben verenigd om een magnifieke woonomgeving te scheppen.

Eén van deze specialisten is Dutch Designer Eric Kuster. Zijn indrukwekkende portfolio bevat een keur aan toonaangevende ruimtes: van privé-residenties tot überhippe clubs en van hotels tot winkels. Eric Kuster is meer dan een succesvolle designer; het is een merk. Het contrastrijke karakter van Blueport Altea inspireerde Eric tot het maken van een ontwerplijn specifiek voor dit project: Blue by Eric Kuster.

De campagne overstijgt met materiële. Blueport geeft een luxueuze invulling aan een schitterend stukje aarde. Het is het licht, de kleuren, de sfeer, dat alles perfect in beeld gebracht door fotografen Gerard Kasa en Ewoud Rooks.

Lees het verhaal >

Ik ben altijd op zoek naar de wow-factor. Ook om mij heen. Dus toen ik de stand van Blueport op de Miljonair Fair zag, wist ik meteen dat ik met hen wilde samenwerken.

Eric Kuster

Website

 

Mailing - Blue by Eric Kuster

 

Brochures

 

Contactgegevens

Helperpark 278, 9723 ZA Groningen +31 (0)50-3134747